Loading...
VOSS

Polityka prywatności

Zastrzegamy jednak sobie możliwość wprowadzania zmian w niniejszej Polityce Prywatności.

1. Kto administruje Twoimi danymi osobowymi?
Podmiotem decydującym o Twoich danych osobowych zebranych podczas przeglądania niniejszego serwisu jest: P.P.H.U. VOSS INDUSTRIEMONTAGEN Montaż Konstrukcji Stalowych z siedzibą w miejscowości Rokocin przy ul. Brzozowej 4 w Polsce - operator internetowej strony dostępnej pod adresem www.voss-eu.pl.

2. Jak się z nami skontaktować, żeby uzyskać więcej informacji o przetwarzaniu Twoich danych osobowych?
Napisz do nas wiadomość e-mail tytułując "DANE OSOBOWE" pod adres: adres e-mail: sekretariat@voss-eu.pl,
lub na adres pocztowy: P.P.H.U. VOSS INDUSTRIEMONTAGEN Montaż Konstrukcji Stalowych, ul. Brzozowa 4, 83-200 Rokocin.
3. Skąd mamy Twoje dane?
Pozyskaliśmy je dzięki przeglądarce, jakiej używałeś do przeglądania naszego serwisu internetowego.

4. Podstawa prawna przetwarzania danych
Na podstawie Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych)

5. Jakie dane użytkownika zbieramy na naszym serwisie
Jedyne pliki jakie zbieramy to Cookies
Serwis wykorzystuje tzw. cookies, tj. informacje zapisywane przez serwery na urządzeniu końcowym użytkownika, czyli np. Twoim komputerze, które mogą być odczytane przy każdorazowym połączeniu się z tego urządzenia końcowego. Pliki cookies (tzw. „ciasteczka”) stanowią dane informatyczne, w szczególności pliki tekstowe, które przechowywane są w urządzeniu końcowym użytkownika serwisu internetowego. Cookies zazwyczaj zawierają nazwę domeny serwisu internetowego, z którego pochodzą, czas przechowywania ich na urządzeniu końcowym oraz unikalny numer.

    I. Pliki cookies wykorzystywane są w celu:
    a) dostosowania zawartości stron serwisów internetowych do preferencji użytkownika oraz optymalizacji korzystania ze stron internetowych; w szczególności pliki te pozwalają rozpoznać urządzenie użytkownika serwisu internetowego i odpowiednio wyświetlić stronę internetową, dostosowaną do jego indywidualnych potrzeb, b) tworzenia statystyk, które pomagają zrozumieć, w jaki sposób użytkownicy serwisu korzystają ze stron internetowych, co umożliwia ulepszanie ich struktury i zawartości, c) utrzymania sesji użytkownika serwisu internetowego (po zalogowaniu), dzięki której użytkownik nie musi na każdej podstronie serwisu ponownie wpisywać loginu i hasła, d) dostarczania użytkownikom treści reklamowych bardziej dostosowanych do ich zainteresowań.


    II. W ramachnaszej strony mogą być stosowane następujące rodzaje plików cookies:
    a) "niezbędne" pliki cookies, umożliwiające korzystanie z usług dostępnych w ramach serwisu internetowego, np. uwierzytelniające pliki cookies wykorzystywane do usług wymagających uwierzytelniania w ramach serwisu, b) pliki cookies służące do zapewnienia bezpieczeństwa, np. wykorzystywane do wykrywania nadużyć w zakresie uwierzytelniania w ramach serwisu, c) pliki cookies, umożliwiające zbieranie informacji o sposobie korzystania ze stron internetowych serwisu, d) "funkcjonalne" pliki cookies, umożliwiające "zapamiętanie" wybranych przez użytkownika ustawień i personalizację interfejsu użytkownika, np. w zakresie wybranego języka lub regionu, z którego pochodzi użytkownik, rozmiaru czcionki, wyglądu strony internetowej itp., e) "reklamowe" pliki cookies, umożliwiające dostarczanie użytkownikom treści reklamowych bardziej dostosowanych do ich zainteresowań.


    III. W wielu przypadkach oprogramowanie służące do przeglądania stron internetowych (przeglądarka internetowa) domyślnie dopuszcza przechowywanie plików cookies w urządzeniu końcowym użytkownika. Użytkownicy strony mogą dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących plików cookies. Ustawienia te mogą zostać zmienione w szczególności w taki sposób, aby blokować automatyczną obsługę plików cookies w ustawieniach przeglądarki internetowej bądź informować o ich każdorazowym zamieszczeniu w urządzeniu użytkownika serwisu internetowego. Szczegółowe informacje o możliwości i sposobach obsługi plików cookies dostępne są w ustawieniach oprogramowania (przeglądarki internetowej). Niedokonanie zmiany ustawień w zakresie cookies oznacza, że będą one zamieszczone w urządzeniu końcowym użytkownika, a tym samym będziemy przechowywać informacje w urządzeniu końcowym użytkownika i uzyskiwać dostęp do tych informacji.


    IV. Wyłączenie stosowania cookies może spowodować utrudnienia korzystanie z niektórych usług strony, w szczególności wymagających logowania. Wyłączenie opcji przyjmowania cookies nie powoduje natomiast braku możliwości czytania lub oglądania treści zamieszczanych w powyższym serwisie internetowym z zastrzeżeniem tych, do których dostęp wymaga logowania.


    V. Czas przechowywania plików Cookiem.

Cookiem są przechowywane na urządzeniu końcowym użytkownika do momentu zmiany ustawień przeglądarki użytkownika przez jego samego i jednoczesnym wyczyszczeniem pamięci przeglądarki.

6. Zamiar przekazania danych innemu podmiotowi
Jako administrator niniejszego serwisu zastrzegam, iż nie sprzedaję i nie udostępniam osobom trzecim danych personalnych, adresowych użytkowników strony.

7. Czas przetrzymywania danych osobowych
To Ty decydujesz jak długo i jakie dane osobowe nasza strona będzie przechowywać o Tobie. Użytkownik może w każdym momencie zmienić ustawienia swojej przeglądarki, co jednoznacznie spowoduje usunięcie plików Cookiem, czyli jedynych zebranych danych na temat użytkownika.

8. Informację o prawie wniesienia skargi do GIODO
Masz możliwość do wniesienia skargi do GIODO jeśli zostały naruszone Twoje prawa przez nasz serwis.

Partnerzy

Logo partnera Altmühltaler Mineralbr
Logo partnera BINZAGR
Logo partnera INTRALOX
Logo partnera ISKO
Logo partnera SLO
Logo partnera SZEDL
Logo partnera  Altmühltaler Mineralbr
Logo partnera BINZAGR
Logo partnera INTRALOX
Logo partnera ISKO
Logo partnera SLO
Logo partnera SZEDL